Om oss

Rekron Industrigummi AS er et handelsforetak med et bredt produktspekter innen området teknisk gummi og en del andre elastomerer. Firmaet ble etablert i januar 2014.

 

Rekron Industrigummi AS er blant annet importør av de anerkjente varemerkene Regupol og Everroll fra den Tyske produsenten Berleburger Schaumstoffwerk GMBH (BSW). Denne produsenten blir av mange anset som en av de beste på underlag til sport, treningsarenaer og treningsstudio etc.

 

BSW tilbyr også en hel del produkter til andre formål. Produsenten kan for eksempel tilby utmerkede falldempingsheller til lekeplassen, lyddempende og drenerende underlag til terrassen eller gulvmatter til stallen. Produkt utvalget er stort.

 

Virkesomheten har ingen engen produksjon, men samarbeider med anerkjente produsenter. Felles for våre samarbeidspartnere er at de hver for seg har lang og bred erfaring og kompetanse til rådighet når det gjelder utforming og valg av materialer for å finne gode løsninger.

 

Et annet område Rekron satser på er gress- og grusarmering. Rekron Industrigummi vil tilby våre kunder et bredt utvalg av gress- og grusarmering til en rekker formål og gunstige priser.

 

Vi samarbeider også med en rekke svenske og finske produsenter på profiler og formartikler i gummi. Disse er svart konkurransedyktige på pris, ta gjerne kontakt med oss for å teste oss på pris.

 

Rekron er hele tiden på jakt etter nye produker og leverandører. Vi besøker også flere fag messer i Europa hvert år, dette for å kunne holde oss orientert om markedet, jage pris og innhente kompetanse.

 

Rekron Industrigummi AS er svært opptatt av miljøet. En stor del av produktspekteret er produsert så nærme vårt marked som mulig.

Bruksområder

Lekeplasser og utearealer (skoler og utearealer)

Park, gangvei, sykkelsti og andre veier

Stall, travbane, og andre områder til hest

Gymsal, idrettsbaner og arenaer

Klatrevegg

Treningsstudio til tung vektløfting

Golfbaner, gangvei og parkering

Gårdsplass og parkeringsplasser

Gressplen, grusplass, hager og uteområder

Har du noen spørsmål?
Vi slår gjerne av en prat og hjelper deg så godt vi kan!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle